Біля селища Королево вирує масштабна пожежа (фото)

березня 25 / 2021

Люди!Схаменіться!
В цю хвилину ми не вдома із сім'ями відпочиваємо, ми ліквідовуємо пожежу. Дурна людська халатність, глупість і недалекоглядність.
Мільйони дописів про те, що палити траву навесні НЕНОРМАЛЬНО! Тисячу раз у школах вчителі розказують, що сірники - це не іграшка, вдома батьки втовкмачують вам змалку, що вогонь - це не гра, здається, все марно, в одне вухо влетіло, в інше вилетіло.
Хочете прибрати свої огороди, паї, землі? Будь ласка, робіть це розумно! Невже не можливо подумати про наслідки таких " вогнищ"? Вітер дмухне і не встигнете озернутись як палає все навкруги. Дерева гинуть, у тій траві маленькі зайченята гріються, якщо не дай Боже полум'я добереться до дворогосподарств? Хто відповідатиме? Хто відшкодує збитки? А якщо постраждає людина? Не наражайте на небезпеку себе та інших!
Люди добрі, ми хочемо як у цивілізованому світі, хочемо якісну медицину, нові дороги і імпортні продукти, хочемо як Європа, та гляньмо правді у вічі. Де ми? Хто ми?
Дуже просимо батьків проводити бесіди із своїми дітьми. Адекватні жителі нашого ОТГ, якщо ви станете свідком того, що хтось палить траву, не важливо де, вдома в огороді чи на полі,- повідомляйте у правоохоронні органи, дзвоніть заступникам та голові ОТГ.
Всі, хто бодай метр квадратний трави палитиме нестимуть адміністративну відповідальність!!!
Поважаймо один одного та природу. Не наражаймо ні себе ні інших на небезпеку!

З повагою, Короліська селищна рада.

Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар