Закарпаття ,як мінімум буде в червоній зоні до початку наступного місяця

березня 24 / 2021

«Новини Закарпаття» звернулися неофіційно до одного із провідних лікарів області, прокоментувати сьогоднішню ситуацію з різким зростанням захворювання та смертності від COVID-19.

«Ми проаналізували динаміку захворювання та ймовірні місця зараження на COVID-19, будь яке скупчення людей несе загрозу зараження це насамперед – супермаркети, святкування урочистих подій, похорони, базари, робота, лікарні та діагностичні центри. Не дотримуються карантину деякі релігійні громади, проводячи літургії з порушенням елементарних заборон (цілування хреста – ред.). Багато людей зараз хворими залишаються дома не звертаючись до лікарів, а коли доводять до крайності, рятувати людину вже практично не можливо. Британський штам короновіруса в основному вражає легені, що потребують кисневої підтримки, а можливості лікарень не безмежні.

Закликаю всіх громадян дотримуйтеся карантину не думаєте, що хтось захворіє, а вас обійде, хвороба «помолоділа» і якщо у людини є якась патологія її вражає в першу чергу. Стосовно часу до якого ми будемо в червоній зоні то думаю, як мінімум до початку наступного місяця, вибачте але я не пророк і передбачити остаточну дату не можу. Все буде залежати від умов карантинних заходів та їх дотримання».
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар