На Ужгородщині трапилась смертельна аварія: зіткнулось 2 позашляховика Audi та Opel

грудня 31 / 2020

Аварія сталась ввечері 30 грудня неподалік села Глибоке, що на Ужгородщині.

За попередньою інформацією тут зіткнулось 2 позашляховика Audi та Opel. Правоохоронці повідомляють про загибель однієї людини.

“У зв’язку із ДТП за участі 3-х авто, на автодорозі М 06, поблизу с. Глибоке, рух транспортних засобів обмежено, відрізок дороги тимчасово перекрито. На місці працюють патрульні поліцейські, ДСНС-ники та слідчі. За попередніми даними у ДТП загинула 1 людина”, – йдеться у повідомленні Патрульна поліція Закарпатської області.

Один з закарпатських телеграм-каналів повідомляє, що в позашляховику Audi знаходився син народного депутата з Мукачева. Непрямим доказом цього є те, що публікацію про аварію було розміщено на сайті “Мукачево.нет”, а пізніше її видалили з сайту.

В результаті аварії водій автомобіля Opel загинув на місці. Попередньо всі три транспортні засоби ремонту не підлягають. Загиблий опинився затиснутим всередені пошкодженої машини, рятувальникам довелось вирізати його тіло з під частин ТЗ. Інформація щодо інших постраждалих та характеру їх травм уточнюється.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар