За одну добу українця двічі затримували на кордоні

листопада 19 / 2020
Громадянина України, який учора намагався дати хабара за незаконний пропуск до Угорщини (https://cutt.ly/xhqDRE7), прикордонники Мукачівського загону затримали вдруге.

Як виявилося, незважаючи на заборону виїзду з території України, що була накладена одним із судів Івано-Франківської області, чоловік не полишив бажання покинути Батьківщину і вдруге за добу спробував у незаконний спосіб потрапити до Угорщини. Цього разу він намагався взагалі оминути паспортний контроль в пункті пропуску «Лужанка», що на Берегівщині.

Задля реалізації задуму порушник обманом потрапив у адмінбудівлю, начебто для відвідин санітарної кімнати, а вже звідти намагався непоміченим прошмигнути до сусідньої країни по смузі, яка призначена для осіб і транспорту, що прибувають до України. Проте, його план зазнав фіаско і він був затриманий.

Відносно даної особи складено адміністративно-процесуальні документи по притягненню до відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП. Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі від 3400 до 8500 гривень або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
Фото - ілюстративне.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар