Емігрант із Закарпаття в топ 15 cамих креативних і успішних підприємців США

листопада 01 / 2020

Ігнатишин Василь, народився в 1989 році , селі Фанчиково ,Виноградівського району, закінчив УжНУ Інженерно-технічний факультет. У 2012 році Емігрував в США за 8 років став одним з кращих креативних підприємців Америки , Журнал US Reporter в ключило його в Топ 15. Найкращих підприємців США 2020 року на чолі з Марком Цукербергом , Василь став 12 в списку .
Василь розпочав свій підприємницький шлях, коли приїхав до США. Поки він намагався адаптуватися до нового середовища та культури, він працював на двох робочих місцях, ходив до школи та генерував революційні ідеї. Сьогодні він керує безліччю проектів у різних галузях, від автомобільної, енергетичної, до ІТ та моди. Одночасно йому вдалося побудувати свою кар'єру вченого в галузі нанотехнологій, отримавши безліч нагород та патентів на його ім'я.

Однією з його бізнес-інновацій, надзвичайною розробкою програмного забезпечення, Clio, є унікальна платформа з унікальним індивідуальним сервісом, який виготовляє вишукані ювелірні вироби. Процес його налаштування легкий та доступний для всіх типів уподобань та бюджетів, доступний як людям, так і модним та ювелірним брендам. Починаючи з чіткого бачення, він та його команда виконали найсучаснішу програмну технологію, яка не вимагає жодної інсталяції та завантаження, і дозволяє здійснити 3D-налаштування ювелірних виробів у реальному житті за допомогою телефону або браузера ПК.

Повідомляє - Top 15 Entrepreneurs - US Reporter
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар