На Ужгородщині чоловік пограбував пенсіонерку

вересня 19 / 2020
13 вересня до поліції із заявою про злочин звернулася 61–річна мешканка села Розівка Ужгородського району. Жінка повідомила, що її ошукала малознайома їй особа, яка, увійшовши у довіру, викрала з її будинку гроші.

Як з’ясували поліцейські, до крадіжки причетна 37-річна мешканка села Сюрте. Жінки познайомилися на торговій точці, де потерпіла продає овочі. Під час розмови, крадійка домовилася з жінкою про купівлю товару у великій кількості і вони вирушили додому до продавчині.

Коли ж потерпіла впустила її до помешкання і відволіклася, зловмисниця не гаючи часу забрала з будинку наявну готівку у розмірі 1200 гривень та зникла з краденими грошима у невідомому напрямку.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування крадійки. Жінку опитали, у скоєному вона зізналася. Встановлено, що 37-річна жителька села Сюрте раніше уже була судима за майнові злочини.
На Ужгородщині чоловік пограбував пенсіонерку

За фактом крадіжки, скоєної повторно, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування в кримінальному провадженні вже завершено. Справу з обвинувальним актом скеровано до суду для обрання покарання обвинуваченій. Їй загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар