Поліцейські Закарпаття задокументували 5 п’яних водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків

серпня 19 / 2020
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Виноградівському, Берегівському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

Поліцейські Закарпаття задокументували 5 п’яних водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків


Працівникам групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу ввечері надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Rеnault Кangoо».

Поліцейські зупинили на виїзді з міста вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель Хмельницької області. Водійського посвідчення чоловік не надав і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили аж 3,5 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили вночі на автодорозі біля села Верхній Коропець скутер, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,68 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані.

Поліцейські запідозрили, що водій перебуває під дією наркотиків, однак від проходження медосвідування чоловік відмовився. У присутності свідків правоохоронці склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

В Іршаві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили автомобіль марки «Меrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував житель села Заріччя у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар