Зниклого молодого священника із Закарпаття знайшли мертвим: що відомо

серпня 09 / 2020
Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві священника із Закарпатської області. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки чоловік.
Зниклого молодого священника із Закарпаття знайшли мертвим: що відомо

Про це повідомляє пресслужба Департаменту карного розшуку Національної поліції України в Telegrame.

"Тіло 36-річного чоловіка на стадії розкладання неподалік автобусної зупинки одного з сіл Летичівського району Хмельницької області знайшли перехожі 25 липня. Правоохоронцями було виявлено наявність ознак насильницької смерті", – розповіли у поліції.  
Зниклого молодого священника із Закарпаття знайшли мертвим: що відомо

За фактом смерті молодого чоловіка було відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією "Умисне вбивство". У подальшому оперативниками було встановлено особу вбитого – це 36-річний мешканець Закарпатської області, священнослужитель, який зник напередодні.

Поліцейським вдалося встановити підозрюваного у злочині – ним виявився раніше "неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності чоловік".

Департамент карного розшуку
"Негідника, котрий цинічно вбив і залишив у лісі тіло священнослужителя, було затримано із особистими речами потерпілого в м. Дружківка Донецької області. Зловмисник у скоєному зізнався", – розповіли правоохоронці.

Наразі тривають слідчі дії. Реальні мотиви та обставини злочину встановлюються.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті від отриманих тілесних ушкоджень померла 43-річна жінка, мати п’ятьох дітей. У скоєнні злочину підозрюється 46-річний співмешканець жінки.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар