Протягом тижня на Закарпатті виявили роботу трьох нелегальних АЗС

серпня 07 / 2020
Протягом тижня на Закарпатті виявили роботу  трьох нелегальних АЗС
Відповідно до протокольного рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.06.2020 № 11 активізовано роботу постійно діючої робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в області нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах.

Дану робочу групу очолює перший заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба.

Проведено два засідання робочої групи:
– з’ясовано стан справ;
– забезпечено взаємодію контролюючих органів та органів державної влади;
– намічено подальші кроки щодо виявлення та припинення незаконного обігу та роздрібної торгівлі пальним.

За минулий тиждень ГУ Державної фіскальної служби України у Закарпатській області відпрацьовано місця можливої нелегальної торгівлі пальним. Це – два об’єкти з продажу пально-мастильних матеріалів у Тячівському районі (у селах Нересниця та Подішор) та один – в Ужгородському районі (у с.Велика Добронь).

За результатами проведених заходів по вищезгаданих об’єктах складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.164 КУпАП. Загалом вилучено 20 тон пально-мастильних матеріалів та обладнання на загальну суму 950 тисяч гривень. Матеріали направлено до суду для розгляду та прийняття рішення.

Питання щодо виявлення та ліквідації на території області можливих місць нелегальної торгівлі пальним перебуває на контролі постійно діючої робочої групи з організації взаємодії органів влади щодо забезпечення виявлення та ліквідації в області нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах.

У Департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА відкрито гарячу лінію за телефоном: 61-35-16. Зателефонувавши, кожен не байдужий громадянин може надати інформацію щодо діяльності, на його думку, нелегальних АЗС у Закарпатській області.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар