Тячівська міська рада прийняла рішення щодо епідемічної ситуації в Руському Полі

серпня 07 / 2020
03 серпня 2020 року під головуванням Тячівського міського голови – Ковача І.І. та керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня, секретаря міської ради – Крічфалушія І.І. відбулось засідання міської комісії щодо запобігання на території Тячівської громади, зокрема села Руське Поле, гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.
Тячівська міська рада прийняла рішення щодо епідемічної ситуації в Руському Полі

У засіданні взяли участь завідуюча Руськополівської АЗПСМ, керівництво міста, працівники виконавчих органів, співробітники Нацполіції, ДСНС, депутати села Руське Поле.

На засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації місцевого рівня, враховуючи інформацію щодо тенденції до зростання кількості хворих на гостре коронавірусне захворювання COVID-19 та з метою недопущення на території Тячівської ОТГ погіршення епідемічної ситуації, вирішено:

1. Посилити протиепідемічні та карантинні заходи до покращення епідемічної ситуації на території с.Руське Поле.

2. Призупинити регулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом між населеними пунктами Руське Поле та Тячів.

3. Призупинити роботу ринку в с.Руське Поле. Встановити блок-пост при в’їзді в село Руське Поле в перший та другий вівторок серпня 2020 року.

4. ДПРЧ №8 УДСНС у Закарпатській області (Гайдош О.Ш.) продовжити дезінфекцію вулиць та місць загального користування у селі Руське Поле.

5. Завідуючій Руськополівською АЗПСМ Чорбі М.К.:

- направляти на ІФА – тестування усіх контактних осіб;

- вжити заходи по забезпеченню Руськополівської АЗПСМ засобами індивідуального захисту та засобами дезінфекції, пробірками для відбору матеріалів на ІФА – тести.

6. Мешканцям села Руське Поле дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції та заходів дезінфекції.

7. Дільничним інспекторам Тячівського ВП ГУНП у Закарпатській області спільно з працівниками Тячівської міської ради:

- проводити рейди на предмет перевірки дотримання мешканцями села Руське Поле вимог самоізоляції, дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів у закладах харчування та місцях торгівлі. У випадку виявлення порушень карантинних заходів притягати винних осіб до відповідальності;

- попередити священнослужителів та власників об’єктів громадського харчування і магазинів про особисту відповідальність за порушення протиепідемічних та карантинних заходів, а також утримуватися від проведення масових зібрань (весілля, поховання, інших релігійних обрядів);

- проводити роз’яснення серед населення та, використовуючи гучномовець, попереджувати людей про ситуацію з приводу коронавірусного захворювання, недопущення порушень карантинних вимог.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар