На трасі Київ - Чоп маштабна ДТП: багато людей травмовано

серпня 06 / 2020
На  трасі Київ - Чоп маштабна ДТП: багато людей травмовано


У ДТП постраждали і діти підлітки.
Автопригода сталася сьогодні, 6 серпня, близько 11:45 у селі Привільне, що на Рівненщині.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, намісці події слідчі встановили, що водій «ЗАЗ 1103» здійснюючи поворот ліворуч в напрямку Луцька, не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «Peugeot», а потім зіткнувся ще й з «BMW», водій якого рухався позаду в попутному напрямку.
Унаслідок ДТП автомобіль «ЗАЗ 1103» загорівся, а водія та трьох пасажирів — дружину та двох малолітніх дітей, доставили до лікарні. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні осаднення ніг, тулуба та госпіталізували до лікарні. Жінка та її 12-річна донька із політравмою — у реанімації. 14-річна дівчинка отримала забій суглоба, ій надали необхідну медичну допомогу.

Крім того, в автопригоді травмувався і пасажир «Peugeot», 22-річний житель Закарпатської області, в якого попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, госпіталізувавши до лікарні. Водій цього авто, як і кермувальник «BMW», 30-річний житель Тернополя, не постраждали.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар