Неповнолітній після сварки з батьками втік: дитину розшукували декілька годин (фото)

серпня 04 / 2020
Неповнолітній після сварки з батьками втік: дитину розшукували декілька годин (фото)
Вчора, 3 серпня, впродовж півтори години ювеналам поліції Мукачівщини вдалося розшукати 15-річного юнака. Хлопець пішов з дому після сварки з рідними.

За словами матері, яка й повідомила про зникнення сина в поліцію, ще о 16-ій годині він сказав, що йде кататися на велосипеді. Проте не повертався додому впродовж семи годин. Стурбована мати звернулася до поліцейських, які одразу ж розіслали орієнтування працівниками району.

Пошуком хлопця зайнялися й працівники ювенальної превенції. Саме з інспектором сектору ювенальної превенції неповнолітній втікач вийшов на зв’язок. Під час телефонної розмови поліцейські дізналися, що хлопець перебуває в сусідньому селі, в будинку свого друга. З дитиною зустрілися ювенали, разом із працівниками групи швидкого реагування.

На цьому робота працівників поліції не завершилася. З метою недопущення подібних випадків у подальшому, поліцейські провели профілактичну розмову із неповнолітнім та його батьками, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар