На Тячівщині ще один голова села помер від ускладнення COVID-19

липня 30 / 2020
На Тячівщині ще один голова села помер від ускладнення COVID-19
Відійшов у вічність староста села Руське Поле Василь Васильович Мірявець.Вічна пам'ять!

З великим сумом отримали звістку про раптову смерть старости села Василя Васильовича Мірявця.

Відійшла у вічність прекрасна людина з щирим і добрим серцем, відданий друг, і справжній господар, чудовий сім'янин і патріот свого рідного села.
Василь Васильович Мірявець народився 19 лютого 1963 року в с.Руське Поле Тячівського району, в сім’ї службовця. Вищу освіту за фахом «економіст» здобув у Львівському торгово-економічному інституті. Працював у галузі торгівлі та податковій службі.
Майже все своє трудове життя Василь Васильович присвятив служінню громади. Був двічі обраний сільським головою ( 2006 -2010 рр, 2010-2015 рр), а з створенням Тячівської ОТГ старостою села Руське Поле.
Чимало добрих справ вдалося зробити для рідного села, багато ще було задумів, та не судилось...
Нехай добрий, світлий спомин про Василя Васильовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував.
Вічна і світла пам'ять!
Тячівська райдержадміністрація, районна рада .

За неофіційною інформацією, Василь Васильович, у важкому стані був доправлений в Ужгород, з діагнозом COVID-19, і був в числі важкохворих.
Він мав супутні хвороби, які під час COVID-19, загострилися, з Тячівської лікарні допраили в Ужгород, де він помер. Дружина також хвора.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар