У Перечині нетверезий чоловік викрав чужий велосипед, залишений господинею біля паркану

липня 24 / 2020
У Перечині нетверезий чоловік викрав чужий велосипед, залишений господинею біля паркану
У місті Перечин нетверезий чоловік викрав чужий велосипед, залишений господинею біля паркану. Працівники кримінальної поліції Перечинського відділення оперативно розкрили даний злочин та встановили особу ймовірного крадія. Викрадений велосипед повернуто власниці

Вчора, 23 липня, близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеда від 34-річної жительки міста Перечин.

Як розповіла поліцейським потерпіла, вона залишила велосипед біля незачинених воріт, чим і скористався невідомий зловмисник.

Працівники кримінальної поліції Перечинського відділення оперативно розкрили даний злочин. Як встановили розшуковики, велосипед викрав 52-річний житель Перечина. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік йшов вулицею, побачив чужий велосипед, сів на нього й поїхав.


За даним фактом слідчі Перечинського відділення поліції розпочали досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка приватного майна). Речовий доказ – викрадений велосипед поліцейські вилучили та повернули власниці. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар