Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на Мукачівщині

липня 20 / 2020
Внаслідок зіткнення іномарки з вантажівкою на автодорозі Київ-Чоп, неподалік м.Мукачева, загинуло троє осіб, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло у кювет, де вона зайнялась полум’ям. Обставини трагічної аварії з’ясовують поліцейські
Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на Мукачівщині

Сьогодні, 19 липня, близько 16.20 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп, неподалік с. Іванівці Мукачівського району.

Слідчо-оперативна група районного відділку поліції на місці події з’ясувала попередні обставини ДТП. Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою «Man», яка рухалась йому назустріч, у напрямку м.Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась.

Водій легкового автомобіля та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка та 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка, доставлена до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до медзакладу.
Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на Мукачівщині

Обставини та причини смертельної аварії поліція розслідуватиме в рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар