За вихідні на Закарпатті зафіксували понад двадцять порушень карантинних вимог (відео)

липня 13 / 2020
За вихідні на Закарпатті зафіксували понад двадцять порушень карантинних вимог (відео)
Співробітники громадського блоку поліції перевіряли суб’єкти господарювання: продуктові крамниці, ринки, кафе, ресторани та інші заклади торгівлі. Правоохоронці звертали увагу на користування працівниками та відвідувачами закладів засобами індивідуального захисту. Також перевірявся режим роботи самих закладів.
Так, лише упродовж двох днів поліцейські здійснили перевірку 676 суб'єктів господарювання. Загалом було складено 24 адміністративні протоколи за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Найбільш поширені з виявлених правопорушень – це перебування працівників закладів торгівлі та покупців без засобів індивідуального захисту, робота закладів після 22-ї години тощо. А поліцейські Берегівщини задокументували ще й факт проведення масових заходів за участі більше 10-ти осіб.
Загалом від початку карантинних заходів правоохоронці Закарпаття здійснили майже 24 тисячі перевірок суб'єктів господарювання та склали 258 адмінпротоколів за порушення карантину.
Окрім того, поліція перевірила загалом понад 27 тисяч осіб, які перебувають на самоізоляції. Виявлено чотири десятки порушень.
Подібні відпрацювання проводяться систематично в усіх регіонах краю.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар