Управління держпраці в Закарпатській області виграло через суд у власниці магазину понад 400 тисяч грн.

липня 09 / 2020
Управління держпраці в Закарпатській області виграло через суд у власниці магазину понад 400 тисяч грн.
Ще одна структура на Закарпатті займається вбивством приватного бізнесу

У той час, як приватні підприємці намагаються зводити кінці з кінцями, на Закарпатті державні структури продовжують нищити приватний бізнес, а судді стають на бік інквізиторів.

Управління Держпраці похвалилося тим, як вони змусили жінку приватного підприємця сплатити понад 400 тисяч грн. за ніби то порушення в її магазині.

Співробітники цього карального органу зайшли в магазин і почали записувати на відео те, що відбувається. Власниця магазину їх не пускала в середину. У співробітників управління Держпраці виникла підозра про те, що в магазині перебувають дві продавчині, які, скоріше за все, не оформлені на роботу офіційно.

Цей факт вони перевірити не змогли, бо їх не пустили, але, тим не менше, вони склали акт на 400 тисяч грн. штрафу.

Власниця магазину в суді переконували, що співробітники Держпраці насправді заходили в приватні житлові приміщення і вона мала право їх не пускати. Водночас, Господарський суд став на бік держустанови і залишив в силі необхідність сплати власницею магазину 400 тисяч гривень.

Звичайно ж, така сума для невеликого торговельного закладу може бути непідйомною, тому заклад, скоріше за все закриється. І хто від цього виграв?

Василь Коваль для Prozak.info
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар