В Ужгороді на хабарі викрили слідчого міського відділку поліціі?

червня 26 / 2020
В Ужгороді на хабарі викрили слідчого міського відділку поліціі?
Закарпатська поліція продовжує ретельну роботу з очищення рядів правоохоронного органу від людеи?, які не гідні офіцерського звання. Так, і у ситуаціі?, що мала місце учора в Ужгороді. Слідчого міського відділку поліціі? викрито на отриманні неправомірноі? вигоди. Працівниками Закарпатського управління внутрішньоі? безпеки ДВБ Національноі? поліціі? Украі? ни, спільно зі слідчими територіального управління ДБР, проведено ряд заходів, у ході яких було встановлено, що слідчии? вимагав та отримав від фігуранта наркозлочину неправомірну вигоду. Саме таким чином правоохоронець запропонував чоловікові уникнути відповідальності за скоєнии? ним злочин.

Поліцеи? ського було затримано у порядку статті 208 КПК Украі? ни. За скоєне и? ому загрожує відповідальність за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу Украі? ни.

Слідчі ДБР повідомили поліцеи? ському про підозру, а в Головному управлінні Національноі? поліціі? в Закарпатськіи? області розпочато службову перевірку.

«Наша позиція незмінна: хабарникам не місце у органах поліціі?», — наголошує очільник поліціі? Закарпаття полковник Олександр Шляховський.

Про це повідомляє Відділ комунікаціі? поліціі? Закарпатськоі? області.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар