На ринках Тячівщини посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

червня 19 / 2020
На ринках Тячівщини посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів
18.06.2020 р голова Тячівської РДА Тумур Аверін провів зустріч з керівниками речових, промислово-продовольчих та змішаних ринків району.

Основне питання зібрання - посилити контроль над виконанням протиепідемічних заходів на території ринків, у зв’язку з погіршенням ситуації з COVID-19, і зокрема надзвичайно великий ріст захворювання на території району.
- На жаль, останнім часом отримуємо невтішну статистику з поширення коронавірусної інфекції . За минулу добу в нас 24 лабораторно підтверджені випадки захворювання. Це дуже велика цифра у порівнянні з попередніми місяцями, коли фіксувалось в середньому два-три випадки, - підкреслив Тумур Аверін.
Основна причина такого росту – недотримання карантинних обмежень, в тому числі й на ринках району. Якщо ситуація не зміниться можливе запровадження більш жорстких заходів - навіть до їх закриття.
А щоб цього не сталося керівник районного штабу з ліквідацій надзвичайних ситуацій Василь Бокотей наголосив на виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного санітарного лікаря України № 34 від 06.06.2020 р.
Також будуть проводитись рейди-перевірки комісією, яка створена з метою контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території району.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар