Соціально-культурний центр побудують на Перечинщині

червня 02 / 2020
Соціально-культурний центр побудують на Перечинщині
Новий соціально-культурний центр побудують за державні кошти у селі Мокра, що на Перечинщині. У будівлі буде клуб, бібілотека, ФАП і тимчасово початкова школа, доки не побудують для учнів нове приміщення. Проєкт на реконструкцію клубу виготовлений ще у 2017 році, у сучасних цінах його вартість майже 6 мільйонів 700 тисяч гривень, з них 5 мільйонів 580 тисяч – це кошти з ДФРР, решта – дофінансують з місцевих бюджетів.

Це – фундамент майбутнього соціально-культурного центру у селі Мокра на Перечинщині. В одній будівлі буде клуб, бібліотека і ФАП. Проєктно-кошторисну документацію виготовили у 2017 році, варітсть обє’кту тоді складала понад 3 мільйони 850 тисяч гривень.

Стару будівлю клубу демонтували у 2018 році та улаштували фундамент. У 2020 році кошторис відкорегували. Проєкт пройшов відбір і буде добудований за кошти ДФРР.

Стан будівництва проінспектував під час робочої поїздки на Перечинщину голова Закараптської ОДА. Олексій Петров каже, вперше за останні роки таку кількість об’єктів відновлять у цих районах за кошти ДФРР.

Коритсуючись нагодою обговорили з очільником краю й інші проблеми села. Одна з нагальних наразі -це сміття. Так, на околиці села – несанкціоноване сміттєзвалище. Місцеві жителі роками вивозять сюди непотріб. Також підняли питання взаємовідносин з ромською громадою села Мокра і сусідніх населених пунктів.
[media=http://m-studio.net.ua/socіalno-kulturnijj-centr/]
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар