Поліція підозрює волинянина у вчиненні близько двох десятків крадіжок на Закарпатті

травня 29 / 2020
36-річний житель Волинської області, постійно змінюючи місце проживання, вчинив крадіжки на території міста Мукачева, Мукачівського та Воловецького районів. Зараз чоловіка затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання
Поліція підозрює волинянина у вчиненні близько двох десятків крадіжок на Закарпатті

Поліція Закарпаття продовжує документувати злочинні дії жителя Волинської області, якого підозрюють у серії злочинів на території нашого краю. Раніше судимий 36-річний чоловік з початку року скоїв щонайменше 17 крадіжок.

З приватних будинків, господарських споруд, гаражів та магазинів волинянин викрадав електроінструменти, побутові та інші речі. Як встановили поліцейські, фігурант проникав до приватних об’єктів шляхом віджиму вікна або пошкодження замків.

Підозрюваного у серії злочинів затримали на Воловеччині після скоєння ним чергової крадіжки. Його було поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

В ході розслідування справи поліцейські трьох відділків поліції області встановили причетність чоловіка до вчинення 10 крадіжок на території Мукачівського та Воловецького районів та 7 майнових злочинів у місті Мукачеві. Усі викрадені речі чоловік відразу продавав.

Наразі його перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів. За всіма фактами крадіжок триває слідство.

Волинянину повідомлено про підозру за ознаками злочинів, передбачених частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжки вчинені повторно та з проникненням до приміщень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар