В Іршаві поліцейські завдяки інформації громадян задокументували п’яного водія позашляховика

травня 27 / 2020
В Іршаві поліцейські завдяки інформації громадян задокументували п’яного водія позашляховика
Житель міста Іршава керував у стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «Jeep Chеrоkee». Завдяки допомозі небайдужих громадян правопорушника притягнули до адмінвідповідальності працівники групи реагування патрульної поліції

Серед ночі в поліцію Іршавщини, а саме працівникам групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на позашляховику й може накоїти лиха.

Працівники поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Jeep Chеrоkee» іноземної реєстрації, яким керував житель Іршави. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння й не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Ще два факти керування в стані алкогольного сп’яніння задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар