Результат масової бійки у Берегові: в реанімації помер чоловік

травня 14 / 2020
Результат масової бійки у Берегові: в реанімації помер чоловік
Як раніше писав Перший com.ua, 17.04 у місті Берегово відбулася масова бійка серед жителів ромського поселення. У результаті бійки одна людина була доставлена до реанімаційного відділення.

У поліції Закарпаття зазначають, що близько 15 осіб напали на місцевих жителів та пошкодили їхнє майно. Внаслідок бійки травми отримали двоє чоловіків — один з них в реанімації у важкому стані, в іншого численні забої.

Організатору та двом його спільникам слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень. Пізніше берегівський районний суд обрав затриманим учасникам хуліганських дій запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Проте, з’явилися нові подробиці гучного інциденту. Чоловік, що постраждав внаслідок масової бійки у Берегові помер у реанімаційному відділенні. У лікарському свідоцтві про смерть Аттіли Ф., одного із фігурантів масової бійки із залученням бейсбольних біт, лопат та, навіть, мотик судово-медичний експерт, який проводив розчин трупу, підтвердив діагноз з яким потерпілий 18 діб знаходився у комі не приходячи до тями.
Результат масової бійки у Берегові: в реанімації помер чоловік

Діагноз : «Забій головного мозку важкого степеню; гостра субдуральна гематома зліва; кома ІІ – ІІІ; забійна рана тім’яної ділянки справа; перлом склеплення черепа зліва; гостра серцево-судинна недостатність».

Тож, вочевидь, у справі масштабної бійки у Берегові відтепер з’явилися нові подробиці й обставини, що суттєво змінюють хід слідства.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар