Сморід та гнилі трупи: харчове підприємство на Закарпатті влаштувало у місті могильник (ФОТО)

квітня 28 / 2020
Сморід та гнилі трупи: харчове підприємство на Закарпатті влаштувало у місті могильник (ФОТО)
На території підприємства у Хусті створили могильник, де роками збираються нутрощі худоби і гниють, виділяючи трупний сморід. Поруч - Хустська районна лікарня, залізничний та автомобільний вокзали, помешкання людей.

Про моторошний могильник на території одного з підприємств у Хусті повідомив тутешній житель та активіст Роман Келемен.
"Зараз всі печуться про дезінфекцію і стерильність у всьому, навіть вулиці миють дезінфікуючими розчинами, закривають ринки, магазини, Хустська районна лікарня знаходиться на карантині, жителі міста теж на карантині… Але в одному промисловому підприємстві м. Хуст твориться страшна антисанітарія пов’язана з м’ясом та м’ясними виробами підприємства", - пише Роман Келемен.

За його словами, "на території створили такий собі могильник, де нутрощі худобини роками збираються на території підприємства і гниють там виділяючи трупний запах".

"Поряд в одному приміщені РВ ПФУ в Хустському районі, в метрах 200 Хустська районна лікарня, 500 метрів залізничний та автомобільний вокзал, поряд мешкають жителі і ніхто не звернеться в відповідні органи щоб покласти край цій антисанітарії та розповсюдженні різних бактерії комахами, гризунами, котами та собаками, які харчуються відходами тваринного світу на відкритій території підприємства, де вони накопичуються роками гниючи та виділяючи страшний сморід", - розповідає чоловік.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар