Жительку Хуста, яка вдома займалася самолікуванням коронавірусу, терміново госпіталізували

квітня 26 / 2020
Жительку Хуста, яка вдома займалася самолікуванням коронавірусу, терміново госпіталізували
КНП Хустська центральна районна лікарня повідомляє, що станом на 26.04.2020 року в лікарні перебуває одна пацієнтка з попереднім діагнозом COVID-19, виявленим експрес тестуванням.

Спеціалістами медзакладу відібрано біоматеріали від даної пацієнтки та контактних осіб для проведення тестування методом ПЛР Обласним лабораторним центром.

Стан пацієнтки середньої важкості, вона ізольована та знаходиться у реанімаційному відділенні де їй надається відповідне та належне лікування.

У зв’язку з погіршенням самопочуття ушпиталено хустянина, який донедавна знаходився та лікувався вдома, перебуваючи під наглядом сімейних лікарів Хустського КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги». Його було госпіталізовано до інфікційного відділення нашого медичного закладу в окремий ізольований бокс.

Стан пацієнта на сьогоднішній день задовільний.

Серед медичних працівників Хустської центральної районної лікарні, по яким вже проведені дослідження, не підтверджено жодного випадку зараження.

В загальному по м.Хуст та Хустському районі, на сьогоднішній день, підтверджено зараження на вірусне захворювання (COVID – 19) у 6 осіб, інформує Хустська ЦРЛ.
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар