На Закарпатті патрульні затримали двох п'яних водіїв, яких уже позбавлені судом права керування

березня 30 / 2020
На Закарпатті патрульні затримали двох п'яних  водіїв,  яких уже позбавлені судом права керування

На автодорозі між селами Невицьке-Оноківці працівники групи реагування Ужгородського районного відділення поліції зупинили автомобіль марки ВАЗ-21010, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Невицького, перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,42 проміле алкоголю. Чоловік керував автомобілем без документів. Від нього вже раніше вилучили водійське посвідчення за скоєння адмінправопорушення. На порушника склали відповідні адміністративні протоколи та відсторонили його від керування.

У селі Солочин на Свалявщині поліцейські зупинили за маневрування автомобіль марки ВАЗ-2103, яким керував місцевий житель, вже позбавлений судом права керування. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Ільниця на Іршавщині вночі сталася незначна ДТП - автомобіль марки "Mazda" іноземної реєстрації з’їхав у кювет. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився й спробував учинити опір поліцейським. За це понесе передбачену законом відповідальність. А за скоєння ДТП та за керування в стані алкогольного сп’яніння - і без водійського посвідчення. На чоловіка складено відповідні адмінпротоколи.

У Берегові поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл під керуванням жителя району в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Від проходження медосвідування він відмовився, про що було складено відповідний протокол. Від керування його відсторонили.

У селі Забрідь на Хустщині поліцейські зупинили автомобіль марки "Ford Focus", який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У Міжгір’ї вночі поліцейські зупинили автомобіль марки ВАЗ-2109, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, житель села Синевирська Поляна, не мав водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у чоловіка виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння) буде скеровано до суду для прийняття відповідного рішення.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар