Депутату Ужгородської міськради понівечили авто (фото)

березня 25 / 2020
Депутату Ужгородської міськради понівечили авто (фото)
Роман Богуславський повідомив у соцмережі на своїй сторінці:
"Сьогодні зранку на парковці замість звичного вигляду власного автомобіля на мене очікував неприємний сюрприз. Якісь мудаки обписали всю машину незрозумілими ієрогліфами, подряпали і понівечили головну оптику та порізали всі чотири колеса. Спочатку відчув тільки легке роздратування - заспокоював той факт, що авто застраховане, тож найбільшою проблемою мав стати чисто тимчасовий фізичний дискомфорт через неможливість користування транспортним засобом. Однак після бесіди із страховою настрій суттєво погіршився, оскільки, як виявляється, жодне КАСКО не розповсюджується на колісні шини.

Тепер от сиджу і міркую над наступними питаннями:

1. Де в умовах карантину знайти евакуатор?

2. Де шукати працююче СТО (всупереч постанові про введення карантину) чи бути законослухняним і чекати до закінчення карантину, якому кінця і краю не видно?

3. За яку частину тіла підвісити мудаків, що зробили таке з моїм залізним конем, якщо вдасться їх знайти?"

Товариш постраждалого депутата Євген Рахімов висловив припущення, що це пов'язано з протидією діяльності наркоторговців у місті. "За ініціативи Романа, було направлено ряд звернень до правоохоронних органів, щодо злочинної діяльності наркобариги "Дєда" Ігоря Камінського, за адресою вул. Одеська 17". Зрештою наркозлочинця затримали правоохоронці, а Богуславський та Рахімов почали отримувати погрози. "Безпосередньо від співмешканця наркобариги "Дєда", нам передавались меседжі про те, що нас "замовили". Очікуємо на оцінку правоохоронних органів даної ситуації. А також всієї "файти" родичів, які покривають наркобаригу Ігоря Камінського!"
Депутату Ужгородської міськради понівечили авто (фото)
Категорія : Надзвичайне


Залишити Коментар