Радіодиктант національної єдності: У найбільшому щорічному флешмобі традиційно взяло участь і Закарпаття

жовтня 25 / 2024


✍️🇺🇦 Удома й на роботі, в тилу та на фронті, в Україні та поза її межами – Радіодиктант національної єдності вже 25 рік поспіль зібрав разом усіх, хто відчуває себе частиною великої української спільноти.

📍У найбільшому щорічному флешмобі традиційно взяло участь і Закарпаття. До нього долучилися й працівники структурних підрозділів ОВА. Напередодні Дня української писемності та мови разом з учасниками з різних куточків світу вони написали Радіодиктант, авторкою якого стала всесвітньовідома українська письменниця та есеїстка Оксана Забужко.

✅ Текст під назвою «Магія голосу» став її подарунком до 100-річного ювілею Українського Радіо. Цьогоріч його прочитав письменник, музикант, екоактивіст і військовослужбовець ЗСУ Павло Вишебаба.

🙌 Всеукраїнський радіодиктант – це не тільки про знання правопису, це насамперед про збереження нашої ідентичності, самосвідомості та колосальної духовної спадщини нації. Сьогодні він справді є голосом України, який гордо звучить на весь світ і доводить, що саме в єдності сила народу!

📌 Нагадаємо, що свій текст можна надіслати на перевірку. Роботи у вигляді паперового листа до 27 жовтня включно прийматимуть за адресою: 01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 26, а фото- та сканкопії – до 11:00 28 жовтня на електронну скриньку: rd@suspilne.media.

🙋🏻‍♀️ Текст цьогорічного радіодиктанту оприлюднять об 11:00 28 жовтня на сторінках Українського Радіо та Суспільне Культура.




Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар