Стратегії гри в блекджек: як збільшити шанси на виграш

жовтня 15 / 2024


На думку тих, хто не уявляє життя без гострих відчуттів, зовсім не покер — найпопулярніша карткова гра. Еліта і хайроллери вибирають блекджек. При значно простіших правилах він демонструє не меншу тактичну глибину.

Пропонуючи більше драйву та ігрових опцій, включно з бонусними ставками, саме блекджек на сайті https://pokerbet-ua.com/uk отримав статус фаворита професіоналів. Щоб стати частиною їхньої привілейованої спільноти, не завадить вивчити декілька корисних стратегій. На щастя, ми не залишимо вас наодинці з цим завданням.

Правила гри


Стратегія без фундаменту — будинок на піску. Тож переконайтеся, що знаєте правила гри, перш ніж заглиблюватися в її тактичні деталі. Інакше ризикуєте опинитися похованим під уламками власних ілюзій і некомпетентності.

Як відомо, блекджек — це карткова гра, мета якої доволі чітка. За правилами учаснику потрібно набрати 21 очко або максимально близьку до цього значення суму, не перевищивши її. Партії розігруються проти дилера з використанням однієї або декількох колод по 52 аркуші в кожній. Значення карт встановлено таким чином:

• числові відповідають своєму номіналу;
• картинки, вони ж «придворні» (король, дама, валет) — оцінюються в 10 очок;
• туз може коштувати 1 або 11 очок — присуджується за ситуацією.
На початку раунду гравець і круп'є отримують по дві карти. Причому одна з фігур дилера може бути відкрита. Потім користувачі вільні обирати дію з кількох опцій:

1. «Хіт» — взяти карту.
2. «Стенд» — зупинитися.
3. «Дабл даун» — подвоїти ставку, залишивши можливість прикупити тільки одну карту. «Спліт» — розділити пару однакових карт на дві руки.
4. «Здача» — дає змогу відмовитися від продовження гри в раунді, повернувши половину ставки.
Тим часом дилер зобов'язаний брати карти доти, доки не накопичить мінімум 17 очок. Перемога гравця настає, якщо вартість його руки вища, ніж у круп'є, але не перевищує 21. Блекджек (21 очко з двох карт) приносить виграш автоматично, якщо в дилера немає аналогічної комбінації. Детальніше в правилах можна розібратися на сайті Poker bet.

Базова стратегія гри в блекджек


Це математично оптимальна система розіграшу руки, яка допомагає гравцям максимізувати власні шанси на виграш. Вона базується на таблиці готових ходів, рекомендації щодо яких надаються залежно від карт у гравця і відкритої фігури дилера. Зустрічаються різні варіації базової стратегії блекджека, але найпопулярнішими стали моделі, запропоновані в роботах Роджера Болдвіна та Едварда Торпа. Ті, хто серйозно грав в онлайн-покер в Україні, помітять, що вони схожі на чарти стартових рук.

Уникайте помилок новачків


Фактично базова є єдиною ефективною стратегією гри в блекджек, не рахуючи стандартних принципів банкрол- і тайм-менеджменту. Решта залежить тільки від досвіду і майстерності.Тому важливо навчитися уникати поширених помилок. До таких належать спроби віддзеркалити дії дилера, ігнорування добору, відхилення від обраної тактики, а також недостатня увага до сплітів і даблів.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар