Новини Закарпаття

Триває робота над підготовкою до підписання Меморандуму про співпрацю між Закарпаттям та штатом Нью-Йорк

🇺🇦🇺🇸 Триває робота над підготовкою до підписання Меморандуму про співпрацю між Закарпатською областю та штатом Нью-Йорк.


🤝Надійні друзі – це потужна підтримка у будь-якій ситуації.

☝️Саме з такими людьми, амбасадорами Закарпатської області Алексом Ровтом та Геннадієм Гутманом, мав сьогодні дуже змістовну зустріч. Йшлося передусім про зміцнення міжнародного співробітництва. Це питання зараз у фокусі уваги Офісу Президента, а курує його Віктор Микита.

Вони наші давні партнери, меценати, які дбають про інтереси Закарпаття та його мешканців.

🇺🇦🇺🇸 Зокрема, Алекс Ровт відіграє важливу роль у розвитку партнерських відносин зі США. Він докладає чимало зусиль для підготовки Меморандуму про співпрацю між Закарпатською областю та штатом Нью-Йорк. Сподіваємося підписати документ найближчим часом під час особистої зустрічі із губернаторкою Кеті Гокул.

👍Для Закарпаття – це надзвичайна можливість. Адже Нью-Йорк – штат із величезним потенціалом. Спільно ми зможемо розвивати зв’язки у медичній, економічній, культурній та інших сферах, набувати нових знань і досвіду у питаннях підтримки ментального здоров’я наших громадян. Останнє – важливий елемент діяльності губернаторки Кеті Гокул.

🤝Дякуємо нашим друзям за допомогу, підтримку Закарпаття на міжнародній арені!

Перейти на сайт