Новини Закарпаття

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в Ужгороді: один із перехожих отримав контузію

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в Ужгороді: один із перехожих отримав контузію🔻

За результатами проведених першочергових заходів було встановлено, що 24-річний зловмисник кинув гранату з балкону 3-го поверху. Внаслідок вибуху один із перехожих отримав контузію.

Співробітники поліції оперативно розшукали та затримали фігуранта, який встиг втекти з місця події. Він перебуває у стані алкогольного спʼяніння.

❗️Відповідно до статті 208 КПК України його буде поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з боєприпасами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

✔️Відповідні відомості вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ℹ️Інформаційно: За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Закарпатській області, які працювали на місці події, підозрюваний кинув на зелену зону гранату Ф-1. Всі зібрані речові докази досліджуватимуть експерти.
Перейти на сайт