Новини Закарпаття

Керівництво Закарпатської ОВА сьогодні зустрілося з представниками Всесвітньої продовольчої програми Організації Обʼєднаних Націй



✔️ Керівництво Закарпатської ОВА сьогодні зустрілося з представниками Всесвітньої продовольчої програми Організації Обʼєднаних Націй.

Спільно з головою Львівського офісу ВПП ООН Еллен Крамер обговорили результати співпраці. Т.в.о. керівника краю Мирослав Білецький подякував партнерам за постійну підтримку та турботу про дітей, які проживають на Закарпатті, а також за участь в евакуації українців із прифронтових територій.

📍Як і на кожній зустрічі із міжнародними організаціями, керівництво ОВА акцентувало, що для регіону дуже важлива і потрібна підтримка донорів. Кількість внутрішньо переміщених осіб постійно зростає, область щотижня приймає евакуаційні потяги із кількома десятками евакуйованих осіб.

Під час зустрічі також обговорили питання організації дитячого харчування. У межах програми, ініційованої першою леді Оленою Зеленською, для закладів освіти нам потрібно закупити нове обладнання, щоб забезпечити якісне харчування школярів.

🤝 Мирослав Білецький закликав партнерів із ВПП ООН долучитися до цього проєкту та подякував їм за готовність допомагати Закарпаттю та закарпатцям.
Перейти на сайт