Новини Закарпаття

Євроремонт квартир від NsdGroup – красиво та елегантно


Процес реалізації євроремонту є складним та трудомістким процесом, коли потрібно пройти величезну кількість етапів. До того ж у роботі застосовуються виключно високоякісні матеріали, що є одним із ключових компонентів такого ремонту. У результаті умови для життя суттєво покращуються, дотримуючись при цьому європейських стандартів.
Готується функціональний та сучасний інтер'єр, видимі труби відсутні, дотримуються правил екологічності, а також створюється новий рівень безпеки. Такий евроремонт квартир готові реалізувати представники компанії NsdGroup, де кожен знає свою справу та забезпечує належний результат. Усі роботи від проєктування до встановлення меблів та аксесуарів готові виконувати відповідні майстри.

Як проводиться євроремонт квартир?
Перш ніж реалізувати завдання з ремонту, потрібно пройти кілька етапів:
1. Визначення цілей. Це може бути перепланування, покращення функціональності, зміна дизайну інтер'єру, раціоналізація енергоефективності;
2. Вивчення об'єкту. Оцінюється стан приміщення, визначаються його проблеми та слабкі місця, а також особливості, які можуть містити будь-які дії;
3. Підготовка кошторису. Підраховуються всі витрати з підготовкою орієнтовного бюджету весь ремонт;
4. Вибір стилю. Кантрі, скандинавський стиль, лофт та багато інших – все це можна реалізувати при замовленні євроремонту квартир.
Обов'язково надається ескізний проект і навіть тривимірна візуалізація об'єкта.

Особливості проведення ремонту
На першому етапі проводяться роботи з демонтажу, адже потрібно видалити старе оздоблювальне покриття, при необхідності демонтуються міжкімнатні двері та сантехніка. Євроремонт квартир рідко торкається заміни всіх комунікацій, але таке буває, якщо роботи проводять у старих квартирах.

Якщо проект закладено, то виконується перепланування. Згодом проводиться оздоблення стін та стелі, а також монтаж дверей та вікон. Якщо євроремонт квартир замовлявся під ключ, то на останньому етапі встановлюються меблі та аксесуари у форматі декору.

Причини співпраці з NsdGroup
Тривалий досвід у сфері проектування та ремонту дозволяє реалізувати будь-яку мету та завдання. У портфоліо є велика кількість виконаних проектів з детальним описом та фотографіями для оцінки. На багато видів робіт є сертифікати та ліцензії. Під час реалізації проектів використовуються виключно високоякісні матеріали. Багато хто з них перевірено часом та їх застосування підтверджено численними клієнтами.
Перейти на сайт