В одній з громад Закарпаття вводять обмеження: подробиці

липня 25 / 2024
В одній з громад Закарпаття вводять обмеження: подробиці

У Міжгірській ТГ обмежено час роботи закладів громадського харчування та розважальних закладів в нічний час.

“На жаль, повномасштабна війна, розв’язана росією території Української держави, триває. Проте трапляються випадки, коли це чомусь не беруть до уваги й організовують гучні масові заходи у той час, коли наші воїни щоденно ризикують власним життям на полі бою.


Розглянувши численні скарги громадян щодо порушення спокою, зокрема у нічний час доби, відповідно до ст.24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ч.1 ст.8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України за №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», виконавчим комітетом Міжгірської селищної ради прийнято Рішення щодо обмеження роботи закладів громадського харчування, розважальних закладів і забезпечення режиму тиші на території Міжгірської територіальної громади”, – повідомили.

Зокрема, ВИРІШЕНО:

– обмежити роботу розважальних закладів та закладів громадського харчування на території Міжгірської територіальної громади, заборонивши їх роботу на період дії воєнного стану з 23 год. 00 хв. до 07 год. 00 хв.;

– забезпечити додержання режиму тиші в населених пунктах і громадських місцях із 23 год. 00 хв. до 07 год. 00 хв., заборонивши гучний спів, викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та іншими джерелами побутового шуму;

– заборонити проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів на території Міжгірської територіальної громади – ЦІЛОДОБОВО.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар