На Закарпатті пасажирські перевезення подорожчали (відео)

червня 29 / 2024



На три гривні підвищили тариф на міські пасажирські перевезення в Ужгороді. Відтепер за проїзд громадським транспортом доведеться платити не 12, а 15 гривень. Від 8 до 20 гривень – такий діапазон вартості проїзду у комунальних автобусах у різних містах України.

Це дані онлайн видання Трафік Житомир станом на 6 травня 2024 року. Серед міст, де можна найдешевше проїхатися громадським транспортом, – Суми, Івано-Франківськ, Тернопіль та й столиця України – 8 грн за квиток. Новий тариф на міські пасажирські перевезення в Ужгороді затвердили 26 червня на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Рішення набуло чинності з дня оприлюднення у друкованих засобах масової інформації. 21 автобусний маршрут – така діюча мережа Ужгорода. На кількох напрямках задіяні додаткові автобуси через підвищення попиту, каже очільник відділу транспорту Ужгородської міської ради. Мова про 18 та 24 маршрути. Комунальне та три приватні підприємства – загалом чотири автобусні перевізники забезпечують пасажирські перевезення в місті. Тариф, як у комунальних, так і приватних автобусах – однаковий.

Петро Бобик, підняв ще одну проблему, яка впливає на якість пасажирських перевезень. Не виключають перевізники, як вихід із ситуації – задіювати жінок, як водіїв громадського транспорту.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар