Сьогодні в Ужгороді, військовому з родиною подарували квартиру

червня 05 / 2024


Важливий день для військового 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї ОГШБр, бойового офіцера старшого лейтенанта Миколи Свергуна та його родини – сьогодні вони отримали нове житло.

❗️Знаково, що дружина і донька героя – також військові, захищають незалежність України та є живим прикладом відданості нашому народу.

Зараз Микола проходить реабілітацію після важких поранень, отриманих у бою проти російських терористів, повертається до нормального життя. Чоловік уже не може бути на лінії фронту та разом з побратимами звільняти від окупантів рідну землю, але він залишається героєм і членом нашої великої родини і буде завжди у строю.

❗️Квартирний фонд сформували завдяки пілотному проєкту Закарпатської ОВА з підтримки ветеранів під назвою «Банк землі для будівництва». Сьогодні ми передали квартиру площею майже 100 кв. м. Ремонт та облаштування меблями забезпечать місцеві підприємці, які системно підтримують проєкт з надання житла нашим захисникам.

Незабаром родина зможе повноцінно проживати у комфортній оселі в одному з найкращих районів передмістя.

❗️Щиро дякую підприємцям, які визначили підтримку воїнів та їхніх сімей своєю принциповою позицією. Питання житла завжди актуальне, і тут ми повинні підтримати державу, ресурс якої спрямований на забезпечення бою.

Підтримка захисників – наш безумовний пріоритет. Тож для нас велика честь досягти цього результату й передати таке довгоочікуване житло ветеранам.

Дякуємо за службу!
Молимося за Вас та нашу перемогу.
Ви – наші герої!

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!


128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар