До уваги жителів громади Ясіня

травня 09 / 2024
До уваги жителів громади!

О 14.00 год. 10 травня 2024 року в приміщенні Ясінянської селищної ради, за адресом: смт. Ясіня, вул. Борканюка, буд.7 Рахівського району запланована до проведення робоча зустріч мешканців та активу Ясінянської територіальної громади з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції Дьордяй Володимиром Івановичем, метою якої визначено встановлення відкритого діалогу між поліцією та громадськістю.

У заходах прийматимуть участь заступник начальника управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Цюпко Євген Борисович, керівник Рахівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області підполковник поліції Негря Василь Михайлович, поліцейські офіцери громади, дільничні офіцери поліції, які забезпечують виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, охорону інтересів суспільства та держави на території Ясінянської територіальної громади.

На завершення робочої зустрічі мешканці та актив громади матимуть змогу отримати від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції, обговорити пропозиції, клопотання, скарги щодо роботи правоохоронців.

Контакті телефони учасників робочої зустрічі:

Дьордяй Володимир Іванович – 050 – 570 – 79 - 56

Цюпко Євген Борисович – 050 - 505 – 12 - 15

Негря Василь Михайлович – 097 - 404 – 90 - 44
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар