iPhone 15 – універсальний девайс із гарними функціями

березня 04 / 2024
iPhone 15 – універсальний девайс із гарними функціями

Останнє покоління iPhone 15 має на 35% вище продуктивності, що робить його зручним у роботі та практичним для виконання великої кількості завдань. Він працює до 20 годин при активності без заряджання. Тут багато нововведень, змін та технологічних рішень, дозволяючи перетворити простий телефон на невеликий комп'ютер, що важливо для студента, школяра, бізнесмені та тих, хто любить розважатись.

Серед змін можна вказати оновлені рамки з алюмінію, а не титану. Передня панель має захист у вигляді Ceramic Shield, а поверхня покрита наночастинками кристалів штучної кераміки. Замість фірмового чубчика на iPhone 15 вирішили встановити Dynamic Island, що суттєво підвищує функціональні можливості та комфорт для користувача. Доступний жовтий, салатовий, блакитний та рожевий відтінки, хоча колір можна змінити купівлею чохла.

Продуктивність
Виділяють кілька ключових характеристик, що забезпечують нормальну продуктивність та працездатність:
• оновлений процесор A16 Bionic із зниженим енергоспоживанням на 25%;
• 6 Гб оперативної пам'яті для комфортної роботи програм;
• об'єм внутрішнього сховища від 128 Гб до 1 Тб.
Цих характеристик достатньо для запитів сучасних користувачів.

Автономність
Було проведено заміну роз'єму Lightning на USB Type-C. Тепер є можливість використовувати апаратне прискорення передачі, до того ж зростає гнучкість в керуванні телефоном. Встановлено батарею на 3279 мАг, чого вистачає до 20 годин активності. Є функція простої та швидкої зарядки.

Дисплей
Встановлено модуль Super Retina XDR зі світлодіодним підсвічуванням, що гарантує високої якості зображення. Діагональ 6,1 дюйма, а роздільна здатність 2556×1179 пікселів. Доступна яскравість становить 1600 ніт в режимі HDR і до 2000 ніт при впливі прямих сонячних променів, щоб унеможливити спотворення картинки. Частота оновлення дисплея на рівні 60 ГГц.

Додаткові особливості
Останнє покоління iPhone доповнюється операційною системою iOS 17 з великим набором оновлень та нових можливостей. Мобільний зв'язок 5G, що говорить про високу швидкість і в цілому якість передачі даних. Навіть у найвіддаленіших локаціях підтримуватиметься ідеальний зв'язок.

Друга бездротова технологія Wi-Fi 6E, що також гарантує високу швидкість і достатній обсяг даних, що передаються. Стандарт захисту від вологи та води на рівні IP 68. Телефон витримає занурення у воду на глибині до 6 метрів терміном до 30 хвилин. Модуль NFC відмінно підходить для передачі даних та оплати.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар