За рекордні 2,5 години бригада «екстренки» успішно транспортувала критичного пацієнта із Рахова до Ужгорода

лютого 09 / 2024
‼️За рекордні 2,5 години бригада «екстренки» успішно транспортувала критичного пацієнта із Рахова до Ужгорода
🚑Транспортування пацієнта в критичному стані — складний і відповідальний процес як для медиків, так і для самого хворого. Окрім спецпідготовки бригади, яка супроводжує пацієнта, потрібно щоб авто було забезпечене сучасним устаткуванням як для стабілізації стану, постійного моніторингу і підтримки життя, так і для проведення ефективних реанімаційних заходів. Одна з ключових ролей в команді - у водія. Саме від його майстерності залежить, як швидко і безпечно пацієнта буде доставлено до медзакладу.
‼️✅У четвер із 🏥Рахівської районної лікарні в один із медзакладів Ужгорода було успішно транспортовано пацієнта у критичному стані. Це важливий етап у забезпеченні хворому необхідного високоспеціалізованого лікування.
Пацієнт потребував невідкладного перевезення в лікарню, де є необхідний медичний ресурс для його лікування. Команда, у складі фельдшера Юрія РЕДНІКА, водія Юрія МАТІЧУКА та лікаря анестезіолога Рахївської районної лікарні Олексія ЄФИМЕНКО, успішно доставила пацієнта до медзакладу в Ужгород.
«Пацієнт був заінтубований, транспортували на апараті штучної вентиляції легень. Попередньо проведено всі необхідні маніпуляції, щоб перевезення пройшло максимально безпечно і комфортно для пацієнта», - каже Олексій ЄФИМЕНКО.
Лікар відзначає високий професіоналізм 🚑бригади екстреної медичної допомоги, як фельдшера, так і водія.
«У фельдшера Юрія РЕДНІКА - бездоганне виконання всіх медичних маніпуляцій, швидке та високопрофесійне забезпечення моніторингових заходів. Водій Юрій МАТІЧУК – вище усіляких похвал: майстерно, швидко і дуже акуратно ми здолали 240 км складними зимовим шляхами всього за 2,5 години!»
✅Фельдшер Юрій РЕДНІК зізнається, що хоч і не вперше транспортує критичного пацієнта, але були певні хвилювання щодо цього перевезення - дорога довга, можливі різні непередбачувані ситуації пов'язані з погодними умовами...
"🤝Але поряд був колега-лікар.👍І, звісно, досвід набутий під час практичних навчань в тренінговому Центрі теж додав впевненості - неодноразово відпрацьовували навички роботи з таким пацієнтами. ❤️ Хотів би подякувати нашим інструкторам за науку, за можливість постійно вчитися, і в умовах наближених до реальності, вдосконалювати свою майстерність та оновлювати знання.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар