Що треба знати про апарати для вакуумно-роликового масажу

січня 27 / 2024
Що треба знати про апарати для вакуумно-роликового масажу

Жінки, які бажають залишатися стрункими та красивими, мають чудову можливість удосконалити своє тіло без оперативного втручання. Одна із затребуваних малоінвазивних методик боротьби з зайвою вагою – вакуумно-роликовий масаж.

Вакуумно-роликовий масаж побудований на принципах впливу на тіло людини вакууму та спеціальних роликів. Робиться за допомогою спеціальних апаратів, яких є досить багато. Вони представлені на https://medicalaser.com.ua/katalog-tovarov/apparaty-po-proceduram/vakuumno-rolikovyj-massazh/ у широкому асортименті.



Переваги
Застосування даного обладнання та методики має цілу низку незаперечних плюсів:

• Комплексний характер дії. Вакуумно-роликовий масаж одноразово руйнує жирові клітини, усуває набряки, виявляє підтягуючу дію, відновлюючи тургор шкірних покривів.
• Ширший функціональний спектр даного типу апаратів. Ряд конкурентних аналогів часто акцентується на виконанні якоїсь однієї функції – вакуумної чи механічної стимуляції. Функціонал же LPG ширший і комплексніший, об'єднує обидва ці напрями. Вплив ролерної маніпули у поєднанні з аспірацією суттєво підвищує ефективність руйнування жирових клітин і, як наслідок, усієї процедури загалом.
• Оскільки сучасні зразки апаратних засобів оснащені системами контролю та регулювання, поява синців у ході масажних маніпуляцій практично виключена.
• Ризик міні-ушкоджень зводиться до мінімуму за рахунок використання спеціальних захисних костюмів.

На що звернути увагу при виборі

Вибираючи апарати для салонів краси на
MedicaLaser, варто звернути увагу на кілька речей:

• Потужність двигуна в апараті повинна відповідати заявленим виробником;
• Маніпула – це невід'ємна частина будь-якої процедури, тому варто звернути увагу на її вагу та мобільність. Вам має бути максимально комфортно працювати з нею;
• Шланг повинен бути гнучким, тому що під час роботи він перебуватиме в постійному русі. Жорсткі шланги в короткий термін починають тріскатися;
• За приладом має бути зручно доглядати, це дозволить збільшити термін служби апарату;
• Вітчизняний виробник допоможе скоротити бюджет на перевезення, так ціна на апарат в Україні значно нижча, ніж в інших країнах;
• Навчання на обладнанні. Результати роботи будуть якіснішими, якщо спеціаліст зможе наживо відвідати уроки і наприкінці скласти іспит.

Навіщо використовуються вакуумно-роликові масажери

Такий масаж дозволяє зменшити прояв целюліту, скоригувати контури фігури, обличчя, покращити еластичність, текстуру шкіри, а також налагодити кровопостачання, що забезпечує приплив нових корисних речовин та знизити або усунути набряклість та ін.

Принцип роботи професійного апарату для вакуумного масажу та кавітації досить простий – у ході процедури відбувається вплив на тіло, розминається шкіра та жировий прошарок. В результаті тканини насичуються киснем, активізуються обмінні процеси, відновлюється тонус м'язів та зміцнюються стінки судин.

Крім того, купити апарат вакуумно-роликового масажу можна і для роботи з обличчям – процедура дозволить нормалізувати колір шкіри, підвищити вироблення еластину та колагену. Як наслідок, вікові зміни стають менш помітними, розгладжуються зморшки.

Вакуумно-роликовий масаж, ціна апарату для якого залежить від моделі приладу, на сьогоднішній день є однією з найбільш затребуваних послуг у сфері бьюті-технологій. В асортименті виробників є невеликі апарати та комбайни з величезною кількістю функцій та насадок для опрацювання різних зон: ніг, грудей, шиї, обличчя, сідниць. Масажні процедури користуються великим попитом у клієнтів салонів краси через свою високу ефективність та безпеку.

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар