Правильний догляд за Айфоном: поради та рекомендації

січня 12 / 2024

Правильний догляд за Айфоном: поради та рекомендації

iPhone — компанія, яка випускає електронні пристрої, відомі красивим зовнішнім виглядом, великою кількістю функцій, зручністю в користуванні та довгим експлуатаційним періодом. Незалежно від того, який смартфон ви вирішите купити: Айфон 14 Про Макс
, iPhone 13 чи іншу модель — у вас буде можливість телефонувати родичам чи знайомим, прослуховувати треки, продивлятися фільми та грати ігри. Ви зможете робити фотографії та пересилати їх своїм друзям, заходити в будь-які соціальні мережі та встановлювати різні програми.

Смартфон надає користувачам широкі можливості й може прослужити не один рік. Але за умови, що власник забезпечить йому правильний догляд.

Захист екрана: що потрібно знати
Найніжніший елемент у смартфоні — дисплей. На ньому можна побачити не тільки тріщини, а й подряпини. Дотримуючись нижченаведених порад, вам вдасться захистити екран від різних неприємностей:

1. Використовуйте захисну плівку або скло. Всі подряпини будуть залишатися на одному з елементів, а екран буде мати гарний вигляд. Сучасні захисні елементи не впливають на чутливість сенсора та мають антиблікове покриття.
2. Не носіть телефон разом із гострими предметами. Краще його тримати в окремому відділенні або в спеціальній кишені (вони є в багатьох сумках).
3. Протирайте дисплей м’якою губкою. Для цього продають спеціальні засоби, вони не містять спирту, ацетону та інших агресивних розчинників.
4. Купіть чохол. Аксесуар забезпечує гарний захист дисплея.
5. Не давіть сильно на екран. Щоб Айфон включити, перейти до соціальних мереж чи відкрити потрібну програму, достатньо легенького дотику.
6. Тримайте гаджет якомога далі від води. Хоча сучасні iPhone можуть похвалитися водостійкістю, регулярні «купання» телефона ні до чого доброго не приведуть.


Цих шість простих порад допоможуть подовжити життя електронному пристрою, придбаному в магазині StoreInUA. До речі, на сайті https://storeinua.com/ua можна придбати різні аксесуари, які допоможуть збільшити експлуатаційний період гаджета.

Як подовжити життя батареї
Висока температура впливає на батарею, що може призвести до її швидкого розряду. Якщо акумулятор буде постійно перегріватися, з часом його продуктивність знизиться. Тому бажано експлуатувати електронний пристрій у рамках температури, яку вказав виробник.

Фахівці рекомендують встановлювати на iPhone останні оновлення, вони можуть виправити всі помилки в роботі батареї.

Заряджаючи смартфон, варто знімати чохол — це позитивно позначається на експлуатаційному періоді гаджета. Але не треба це робити в холодному приміщенні. Часто можна спостерігати ситуацію, коли автомобілісти сідають у прогріту машину й відразу стараються ставити електронний пристрій на зарядку. Було б добре носити Айфон у внутрішній кишені. Хоча його діставати звідти незручно, зате ви будете постійно на зв’язку: батарея швидко не розрядиться.

Вчасно міняйте батарею. Старий акумулятор гальмує роботу Айфона.

Кому довірити ремонт iPhone
iPhone — найбажаніші електронні пристрої у світі. Але, як і будь-які інші телефони, вони ламаються. Виникає потреба в заміні розбитого скла, матриці екрана, встановлення нового акумулятора, чищенні деяких елементів після купання або в заміні корпуса. Хоча зараз існує багато спеціалістів, готових відремонтувати далеко не дешевий гаджет, найкраще його довірити сервісному центру, який займається обслуговуванням Айфонів. У них є необхідне діагностичне обладнання та оригінальні запчастини.

iPhone — смартфон, який довго служитиме, але при умові, що ви будете за ним правильно доглядати, використовуючи наші поради.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар