Тепловізійні приціли: завдання та функціональні можливості

грудня 22 / 2023


Тепловізійні приціли: завдання та функціональні можливості

Унікальні характеристики спеціальних тепловізійних прицілів роблять їх затребуваними серед великої кількості людей, включаючи мисливців, представників армії, рибалок, мандрівників тощо. Подібні приціли дають змогу побачити об'єкт в умовах недостатнього освітлення або видимості, при цьому важливо, щоб об'єкт видавав тепло. Ним може бути людина чи тварина.

Також подібні інструменти застосовуються у промисловості, щоб побачити витікання тепла та провести технологічні випробування певних видів обладнання. Ознайомитись з прицілами можна тутhttps://grand-pulsar.com.ua/teplovizionnye-pricely, де є велика кількість варіантів на вибір. Тепловізори допоможуть створювати комфортні умови для огляду за засніженої погоди, туману, сильного дощу, під водою, в нічний час і т.д.

Критерії вибору
Підбір оптимального аксесуара визначається з величезної кількості даних:
1. Роздільна здатність мікроболометра. Даний параметр визначає ефективну відстань дії тепловізора та чіткість підсумкової картинки. Мінімальний параметр має бути на рівні 240х180, що забезпечує розпізнавання силуетів. Є й підвищені значення тепловізорів, що застосовуються переважно професіоналами своєї справи;
2. Тип екрану. Найчастіше використовуються РК-дисплеї, що забезпечують хорошу картинку, але вони мають недолік – чутливі до низьких температур. Мисливці найчастіше використовують тепловізори без екрану. Багато сучасних моделей стійкі до зовнішніх факторів і автоматично вимикаються при бездіяльності для економії батареї;
3. Частота кадрів. Параметр визначає якість і безперервність одержуваної картинки. Мінімальний показник має бути на рівні 20-30 Гц. Найкращим варіантом є параметр 50 Гц.
Крім того враховується зум, акумулятор, корпус та його характеристики, тип об'єктиву та багато іншого.

Тепловізійні приціли від PULSAR
Даний виробник пропонує одні з найкращих тепловізійних прицілів. Ознайомитися з ними найзручніше тутhttps://grand-pulsar.com.ua/teplovizionnye-pricely/teplovizionnye-pricely-pulsar, де є великий вибір рішень під будь-які завдання та цілі. Відмінним рішенням може стати приціл Pulsar Talion XQ35 Pro, який працює на основі сенсора Lynred. Його теплова чутливість менше 25 мК. Завдяки цьому параметру гарантується висока якість зображення.
Об'єктив виконаний із германію, що дозволить пропускати довгі хвилі у невидимому спектрі. Завдяки такому матеріалу конструкція об'єктива стійка до зношування, довговічна та практична. Збільшення можливе в діапазоні від 2,5 до 10 разів.
Альтернативним варіантом може стати другий приціл Pulsar Trail 2 LRF XP50. Тут використовується кольоровий екран HD AMOLED, що дозволяє відображати прицільні сітки, а також приймати будь-яку гаму. Сенсор NETD 40мК дозволить візуалізувати об'єкти за будь-яких умов. Поле зору у нього на 20% більше, якщо порівнювати з попередніми поколіннями тепловізорів. Зум до 8 разів, оновлення кадрів на рівні 50 Гц.

Де придбати тепловізійні приціли?
Великий набір пропозицій формує компанія «Grand Pulsar», що є представником однойменного виробника тепловізійних прицілів. Асортимент завжди поповнюється новинками, до того ж є великий модельний ряд пропозицій під різні завдання та запити. Професійні консультанти допоможуть зробити правильний вибір, а наявність гарантії говорить про те, що аксесуари практичні, довговічні та високої якості.




Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар