Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита змагався в спортивному івенті в Ужгороді (фото)

серпня 26 / 2023
Сьогодні в Ужгороді відбувся довгоочікуваний спортивний івент на підтримку наших ветеранів «Карпатська миля», який зібрав понад сто людей.

29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України, тож кожен учасник та учасниця виконували надважкий комплекс фізичних вправ ССО за всіх воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої країни. Їх, на жаль, уже немає поруч, однак вони живі до тих пір, поки жива памʼять про них. І так буде завжди.

Уже традиційно особисто разом із колегами беремо участь у заходах спортивного та військово-патріотичного спрямування. Все починається з власного прикладу. Так навчає система підготовки силових структур, вихованцем якої я є, і приємно, що ми можемо обʼєднати людей навколо роботи з формування командного лідерства.

До заходу приєдналися ветерани ЗСУ, представники Поліція Закарпатської області, Патрульна поліція Закарпатської області, учасники Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву, волонтери, студенти та багато інших. Знаково, що тут було багато молоді, яка також долучилася до виконання вправи й підтримувала кожного учасника змагань.

Готовність захистити країну, свої території та родини – це основа військово-патріотичного виховання нашого народу. Це реалії сьогодення і майбутнього сильної країни, яка довела, що разом ми незламні.

Під час івенту ми зібрали кошти на позашляховик для 33 Окрема Механізована Бригада. Його вже підготували і наступного тижня відправляємо на фронт.

Дякую всім, хто взяв участь у заході.
Дякуємо воїнам, які на передовій захищають незалежність України та наш спосіб життя.

Завдяки подвигам наших захисників Закарпаття назавжди закарбовано в історії незалежної України як край найкращих воїнів та героїв.















Вічна пам’ять полеглим захисникам.
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар