Сьогодні запрацювали дві альтернативні тимчасові переправи через річку Тересва на Тячівщині

липня 29 / 2023

У рекордні строки нам вдалося відновити транспортне сполучення між двома громадами та забезпечити рух транспорту автодорогою державного значення Н-09. Цілодобово 50 фахівців і 40 одиниць техніки безперервно працювали, щоб виконати це надскладне й надважливе завдання.
❗️На облаштування переправ НЕ ВИТРАЧЕНО ЖОДНОЇ ГРИВНІ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ.
Ми зекономили декілька мільйонів гривень: вони залишилися в бюджеті та будуть спрямовані на закупівлю ударних дронів для закарпатських підрозділів ЗСУ.
Майже з кожної проїжджаючої через переправу машини було чути слова вдячності та підтримки. За це спасибі від усієї нашої команди.
Щиро дякую краянам, справжнім фахівцям і патріотам, які в критичній ситуації не залишили громаду в біді, об’єдналися та разом із нами повернули її до звичної життєдіяльності.
Ми зробили це спільно зі спеціалістами ГУ ДСНС України та Національна поліція України, представниками органів місцевої влади, бізнесу, лісівниками, ПрАТ Закарпаттяобленерго, АТ «Укрзалізниця», водного господарства, Закарпатського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» та іншими.
Під час огляду роботи тимчасової переправи відзначив земляків, які брали участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Подякували кожному.
🏗️ Зараз можемо впевнено сказати: «Ті, хто з Тересви, знають чинити мусти!».
Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар