Багато рятувальників та пожежних машин, що трапилось? - подробиці (фото)

червня 23 / 2023
Рятувальники Закарпаття провели масштабні навчання

22 червня відбулись пожежно-тактичні навчання з розгортанням 1-го зведеного загону ГУ ДСНС України у Закарпатській області з подальшим відпрацюванням умовної ввідної з гасіння пожежі на території одного з підприємств. Також залучались інші служби взаємодії. Метою заходу є перевірка готовності сил і засобів зведеного загону до гасіння складних пожеж та виконання значних обсягів робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, відпрацювання спільних дій пожежно-рятувальних підрозділів та спеціальних служб під час гасіння умовних пожеж на об'єктах та удосконалення особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів тактичного мислення і навичок управління діями.
Згідно з планом навчань, на територію Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відповідно до отриманого сигналу «Збір-аварія» у встановлений час прибули надзвичайники та техніка зведеного загону. Далі було проведено стройовий огляд та перевірку правильності розгортання пунктів управління та життєзабезпечення, наявності та стану техніки, майна та оснащення зведеного загону, правильності ведення документації.
Опісля цього практично відпрацьовувався порядок дій основних підрозділів зведеного загону, підрозділів забезпечення та його пункту управління у ході проведення практичних навчань з відпрацювання оперативних дій під час гасіння умовної пожежі на території виникнення умовної надзвичайної ситуації.
До навчань залучались фахівці ДСНС, поліцейські, медицина катастроф та персонал підприємства. Загалом 178 чоловік та 71 одиниця пожежної, аварійно-рятувальної та спеціальної техніки.






Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар