Працівники поліції охорони Закарпаття вчергове підвищували рівень знань у сфері новітніх технологій безпеки

лютого 22 / 2023

Сьогодні, 22 лютого, відбулась зустріч з офіційним представником українського виробника професійних систем безпеки «Ajax». Навчання організували для працівників ужгородського та мукачівського підрозділів.
Метою заходу було підвищення кваліфікації працівників поліції охорони та знайомство з інноваційними розробками компанії у сфері безпеки. Оскільки, кожен замовник послуг охорони повинен отримувати тільки професійну охорону своєї домівки чи майна.
У ході спілкування фахівець нагадав загальні компоненти компанії, як працюють охоронні системи у різних надзвичайних ситуаціях та обговорили разом з інженерами проблемні питання у роботі.
Крім того, спеціаліст від «Ajax» вручив сертифікат, який підтверджує, що поліція охорони є авторизованою охоронною компанією «Ajax».
«Такі навчання дуже важливі для наших працівників. Адже, ми можемо фахово пояснити замовникам про той, чи інший пристрій безпеки. Ми підвищуємо наш рівень професійності, а відповідно надавати більш якісно послуги охорони. Оскільки питання безпеки гостро постає у нашому сьогоденні.» - зазначає Антон Зейкан, начальник відділу технічної охорони Управління поліції охорони в Закарпатській області.
А ми нагадуємо, що станом на 1 січня 2023 року поліцією охорони забезпечується належна охорона майже 140 тис. об’єктів та понад 200 тис. приміщень з майном фізичних осіб по всій Україні.
Управління поліції охорони в Закарпатській області

Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар