На кордонах черги - прикордонники пояснюють причини

грудня 15 / 2022
❗️ЧЕРЕЗ ПОГОДНІ УМОВИ РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ НА КОРДОНІ УПОВІЛЬНЕНО

☝️ Незважаючи на погодні умови усі пункти пропуску на західному кордоні України працюють в штатному режимі. Державна прикордонна служба максимально сприяє пришвидшеному оформленню пасажирів та транспортних засобів.

⚠️ Проте через засніжені під’їзні шляхи, які ведуть до пунктів пропуску рух транспортних засобів уповільнено. Наразі відповідні служби працюють аби розчистити дороги. Прикордонники спільно з працівниками Нацполіції, в разі необхідності, здійснюють реверсний рух для пропуску автомобілів.

👉 Найбільше скупчення спостерігається на під’їзді до пунктів пропуску «Шегині», «Краківець» та «Рава-Руська», що на Львівщині. Також ускладнений рух через погодні умови і на Волині, а саме перед пунктами пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

👉 Натомість погодні умови у Закарпатській та Чернівецькій областях більш сприятливі для перетину кордону, снігопадів немає, а пункти пропуску не перевантажені транспортними засобами.

ℹ️ Просимо водіїв врахувати цю інформацію, а також стежити за повідомленнями на офіційних ресурсах Держприкордонслужби та Служб автомобільних доріг у відповідних областях.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар