Закарпатські поліцейські на Харківщині врятували з-під обстрілів пораненого чоловіка

листопада 20 / 2022


Поліцейські різних відділів та відділень поліції Закарпаття продовжують нести службу на деокупованих територіях Харківщини.

Їх робота та надання допомоги не припиняється і під обстрілами.

Як розповідають у прес службі поліції, 16 листопада, поліцейські саме патрулювали територію, і на власні очі побачили, як на одне з подвір’їв потрапив снаряд. Після гучного вибуху вони почули крик про те, що на подвір’ї поранений.

Розуміючи, що людина з небезпечною для життя раною лежить на відкритій території та без жодних умов захисту, поліцейські спрацювали миттєво. Під серією обстрілів, ризикуючи власним життям, вони зуміли швидко перенести чоловіка до власного авто. Там пораненому надали необхідну першу медичну допомогу, обробили та перев’язали рану, а потім відвезли до безпечного місця, щоб передати чоловіка медикам.

«Кожен із нас робить все можливе, щоб допомогти та захистити. А якщо йдеться про чиєсь життя – все інше, навіть ворожі снаряди, втрачає зміст. Особливо коли на порятунок людини в тебе є менше хвилини», – розповів Іван Белецький, дільничний офіцер Ужгородського районного управління поліції, який несе службу на сході України.

ВІДЕО ТУТ ▶️



Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар