В області стартувала передача понад 1120 хромбуків для вчителів від Google та ЮНЕСКО

листопада 02 / 2022


Сьогодні розпочали передачу сучасних комп'ютерів на базі операційної системи Chrome для закладів освіти регіону.

Днями ми доставили у Закарпатську область 1124 хромбуки. Chromebook – це новий тип комп'ютера, який допомагає швидше та легше виконувати різноманітні завдання. Він працює на базі операційної системи з хмарним сховищем, вбудованими продуктами Google і кількома рівнями безпеки.

Кожна із 64 територіальних громад області отримає комплект хромбуків для організації освітнього процесу. Забезпечення закладів освіти сучасними цифровими пристроями дозволить кількісно зміцнити матеріально-технічне забезпечення і покращити якість викладання предметів.

За допомогою серії семінарів та онлайн-матеріалів педагоги дізнаються, як використовувати нові пристрої та набір інструментів Google. Щоб організувати більш продуктивне використання технічних можливостей електронних девайсів, представники компанії Google проведуть відповідне навчання з учителями.

Така допомога стала можлива завдяки нашій співпраці з Міністерством освіти і науки України, компанією Google та Організацією Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО). Дякуємо за підтримку в такий складний для країни час.

Відсьогодні хромбуки розподіляють у заклади освіти територіальних громад Закарпаття.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар