Віктор Микита закликав закарпатців заощаджувати електроенергію

жовтня 10 / 2022

У Закарпатській області не передбачене тривале відключення електроенергії після сьогоднішніх ракетних ударів по ТЕЦ та об’єктам енергетики. Про це заявив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За його словами, планові відключення електроенергії можливі лише у тому разі, якщо будуть пошкоджені джерела виготовлення електроенергії, а отже не вистачатиме потужностей.

Водночас Микита закликав закарпатців заощаджувати електроенергію.

“Якшо всі ми відсьогодні будемо заощаджувати електроенергію і ставитися до її використання помірковано, то відключень чи перепадів електроенергії не буде […] Ми отримуємо електропостачання з країн Євросоюзу. Тож сьогодні важливо розуміти: економити електроенергію потрібно для того, щоб користуватися нею могли й українці в інших регіонах”, — наголосив голова ОВА.

Керівник краю також зауважив, що росіяни намагаються вивести з ладу системи електропостачання, ТЕС та інші об’єкти, які генерують електроенергію, для того щоб залякати українців.

Також зазначимо, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко закликав українців обмежити споживання електроенергії ввечері 10 жовтня, аби зменшити навантаження на систему, пошкоджену внаслідок ракетних ударів російської федерації. Йдеться про часовий інтервал з 17:00 до 22:00.
Категорія : Гарячі Новини


Залишити Коментар